Tires and wheels

0888 600200

Статия за Ванина Експорт в Български Фермер

10-11-2020г.

Единствената на балканите фабрика за агро джанти работи в Ямбол

Ванина Експорт АД със седалище гр. Ямбол е единственият производител на селскостопански и индустриални джанти в Югоизточна Европа. На тези географски ширини няма друго дружество, заело се с тежката и отговорна задача да произвежда серийно джанти за селското стопанство и тежка промишленост. Фирмата предлага също индивидуални решения за специфичните нуждите на всеки клиент, което е от голямо значение за земеделските производители, собственици на различни машини за обработване и култивиране на земя.

Производството на фабриката в Ямбол обхваща целия спектър от агро и индустриални джанти, като се започне от стандартни джанти и се мине през тесни за редови култури, фиксирани, сглобяеми или сдвоени за по-тежки трактори и комбайни.

Ванина Експорт е единствената фирма, която дава и 10 години пълна гаранция за своите комплекти от джанти с гуми Alliance.

Компонентите за джантите са от най-високо качество, доставени от водещи фабрики от Франция, Холандия, Хърватска и Полша. Същите компоненти се използват и за конструирането на оригиналните джанти на водещи марки трактори и земеделска техника.

Инженерите в българската фабрика изчисляват и конструират джантите, да съвпадат със следите на пръскачки, сеялки или междуредие, което е удобно за клиента.

Финиширането и защитата на продуктите става, чрез специално антикорозионно покритие нанесено посредством прахово боядисване.

Фирма Ванина Експорт разполага с най-голямата складова база разположена на едно място за селскостопански и индустриални гуми. Богатата наличност на почти всички възможни размери, отговаря на нуждите на всеки клиент.

В Допълнение към услугите, предлагани от фирмата е и пълненето на гуми с PolyFill технология, предназначена за гуми, използвани във високорискова или агресивна среда. Напълнени със специалната течност, гумите стават непробиваеми. Така не се налага да се контролира налягането или да се спира техниката, поради ремонти. Гумата бива изразходена на 100%, преди да се наложи демонтаж.

   

https://www.bgfermer.bg/Article/9209236


©2024 Vanina Export Jsc Terms of use ECE 109 ISO 9000:2001 Webdesign: Studio UXP